سفارش تبلیغ
صبا ویژن
























لیلیوم

دانش آموزان موفق:

1- سعی می کنند که در هر مرتبه بیش از حد مطالعه نکنند.

اگر تلاش می کنید در هر مرتبه از مطالعه، مقدار خیلی زیادی درس بخوانید ، خسته خواهید شد و مطالعه تان خیلی مؤثر نخواهد بود.
کاری را که قرار است انجام دهید، به دوره های زمانی کوتاهتر پخش کنید. استفاده از استراحت های کوتاه در بین مطالعه انرژی ذهنی شما را برمی گرداند.

2- زمان های ویژه ای را برای مطالعه برنامه ریزی کنید.

زمان مطالعه، زمان هایی است که شما کارهای مربوط به درس تان را در آن زمان انجام می دهید. این کار می تواند کار بر روی یک مقاله یا پروژه و یا مطالعه برای یک امتحان باشد. زمان های خاصی در طول یک هفته را برای زمان مطالعه تان در نظر بگیرید.

3- سعی کنید در هر روز در یک زمان یکسان مطالعه کنید.

مطالعه کردن در زمان های یکسان در هر روز موجب می شود که عادتی برای شما ایجاد گردد که به امری عادی در زندگی شما تبدیل می شود. درست مثل خوردن و خوابیدن. وقتی که یک زمان مطالعه برنامه ریزی شده در روز فرا می رسد، شما از نظر ذهنی برای مطالعه آماده می شوید.

4- اهداف خاصی را برای زمان های مطالعه شان تنظیم می کنند.

اهداف به شما کمک می کنند که متمرکز باقی بمانید و پیشرفت تان را زیر نظر داشته باشید. به طور ساده تر بگوییم، نشستن برای مطالعه به خودی خود کم ارزش است. شما حتماً باید بدانید که در زمان مطالعه تان می خواهید چه کاری را تمام کنید.

5- وقتی که برنامه می ریزند، مطالعه شان را شروع می کنند:

شاید شما آغاز مطالعه را به خاطر این که تکلیف محوله را دوست ندارید یا فکر می کنید خیلی سخت است، به تعویق می اندازید. تأخیر در مطالعه طفره روی و تنبلی نام دارد. اگر شما به هر دلیلی از انجام مطالعه طفره می روید، هر وقت که لازم باشد کاری را بکنید، برایتان سخت می شود.
احتمال دارد وقتی عجله می کنید تا زمانی را که به خاطر عدم شروع یک کار تلف کرده اید، جبران کنید، در انجام کارتان دچار خطا و بی احتیاطی می شوید.

6- وقتی که می ببینند یک کار سخت است، آن را اول انجام می دهند:

سخت ترین کار شما، بیشترین تلاش را نیاز دارد. کارتان را با سخت ترین تکلیف شروع کنید چرا که این زمان است که شما بیشترین انرژی ذهنی را دارید.

7- قبل از آغاز یک تکلیف محوله، جزوه هایشان را مرور می کنند:

مرور جزوه هایتان می تواند به شما کمک کند که تکلیفی را به صورت صحیح دارید انجام می دهید. همچنین ممکن است جزوه هایتان شامل مطالبی باشد که به شما در تکمیل تکالیفتان کمک خواهند کرد.

8- به دوستانشان می گویند که در حین زمان مطالعه شان با آنها تماس نگیرند:

اگر در حین زمان مطالعه تان، دوستانتان با شما تماس بگیرند، 2 مشکل مطالعه ای برای شما پیش خواهد آمد. اول این که کارتان مقطوع (فاصله دار) می شود. برگشتن به کاری که داشته اید انجام می دادید، آسان نیست. دوم این که دوستانتان در مورد چیزی احتمالاً صحبت می کنند، که حواس شما را از آنچه که لازم است انجام دهید، پرت می کند. در این جا یک راه ساده وجود دارد. در زمان های مطالعه تان، موبایل تان را خاموش کنید


نوشته شده در سه شنبه 90/10/27ساعت 9:59 عصر توسط باران بهاری نظرات ( ) |

آویشن گیاهی کوهستانی و معطر است که تنوع زیادی دارد. این گیاه دارای طبیعتی گرم و خشک است و از آن معمولاً به عنوان ادویه برای طعم ‌دارکردن انواع غذاها مانند پیتزا، ماکارونی، لازانیا و بعضی خوراک‌ها استفاده می ‌کنند.

این گیاه در کشور ما معمولاً به صورت خشک شده و پودر مورد استفاده قرار می‌ گیرد ولی در کشورهای دیگر علاوه بر پودر آن، نوع تازه‌اش را نیز در غذا مصرف می ‌کنند زیرا آویشن تازه عطر و بوی بیشتری نسبت به نوع خشک آن دارد.

 خواص درمانی

- آویشن برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بی‌خوابی مفید بوده و همچنین نشاط ‌آور است.

- آویشن خاصیت ضد میکروبی، ضد قارچی و ضد انگلی دارد و این به جهت وجود ماده تیمون در آن است ولی با توجه به اینکه تیمون خاصیت سمی نیز دارد، در مصرف آویشن زیاده ‌روی نکنید.

- مصرف آویشن به صورت جوشانده برای رفع تنگی نفس، برونشیت، سرفه، نفخ شکم ، سوءهاضمه، آسم ، سیاه‌سرفه، سرگیجه، سردرد و زکام توصیه می ‌شود، برای این منظور 10 گرم آویشن را در یک لیتر آب ریخته و جوشانده آن را در طول روز میل کنید.

- اگر از درد مفاصل ، نقرس، ورم مفاصل و درد سیاتیک در رنج هستید نیز آویشن بخورید.

- بعضی‌ها معتقدند مالیدن جوشانده آویشن روی سر از ریزش موی سر جلوگیری می ‌کند.

یک چهارم قاشق چای‌خوری پورد برگ آویشن خشک ‌شده شامل مواد زیر است:

انرژی              8/0کیلو کالری

هیدرات کربن    0.02گرم                                  

پروتئین           0.04گرم                           

چربی             0.01گرم

فیبر               0.01گرم


نوشته شده در سه شنبه 90/10/27ساعت 9:52 عصر توسط باران بهاری نظرات ( ) |


نوشته شده در دوشنبه 90/10/26ساعت 9:35 عصر توسط باران بهاری نظرات ( ) |

سلام من تازه به جمعتون پیوستم امیدوارم منو بپذیرینآفرین


نوشته شده در جمعه 90/10/23ساعت 11:10 عصر توسط باران بهاری نظرات ( ) |

<      1   2   3      
Design By : Pars Skin